CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 17, 2010

secawan kopi + secebis nota

بسم الله الرحمن الرحيم


Seperti semester2 lalu..time menjelangnya minggu peperiksaan jew mula lah serabut..kusut masai di buatnya..hehe..minggu depan bermulalah drama bersiri peperangan di dewan exam..for preparation macam2 yg student2 ni lakukan..lagi2 yg satu bac aku, sem akhir la katakan..nak study ni bukan mudah..blaja makan masa yang panjang, tapi nak fokus kejap jew pun susah..satu lagi, nak study ni pun nak kene ada mood, baru bersemangat..bile ak cakap cam tuh..member2 semua setuju jew..hehehe..semangat ni bile di cari mmg susah nak jumpe, tp..kdg2 dtg scara x sengaja..kekadang di kala hembusan angin petang menerpa, mungkin ketika menikmati jernihnya air di laut, kekadang ktika hamba sdg bersujud, bahkan,yang peliknya pada harumnya kuntuman bunga...hehehe..anehnye suatu yang bernama semangat nih..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget